Legepladser

​

INNSPORT har en samhandelsaftale med firmaet UNIQA, sammen med dem har vi leveret såvel Møbler, Fitnessbaner, Multibaner og Legepladser.

​

UNIQA forhandler legeredskaber, parkudstyr, udendørs fitness og møbler til skoler og børnehaver fra flere af Europas største og førende producenter.

​

Stærkt sortiment 

De fleste hos UNIQA har beskæftiget sig med legeredskaber i mange år, før de grundlagde virksomheden. Derfor har de erfaringen til at håndplukke alle de stærkeste navne inden for hvert felt for på den måde at tilbyde deres kunder et samlet sortiment uden konkurrence. Fra de klassiske legepladser og skønne naturlegepladser over stilrene og urbane legemiljøer til by landskabet til det nyeste indenfor interaktiv legepladsteknologi, hvor computere, internet, lys og lyd går op i en højere enhed. Alt er naturligvis godkendt i henhold til EN standard 1176, nøje udvalgt og præget af høj produktkvalitet. Da produkterne typisk produceres i Danmark, Finland, Sverige, Holland og Tyskland, belaster de heller ikke miljøet med unødvendige transportomkostninger.

​

Håber at det er et koncept som I vil tage godt i mod. Vi mener selv at det er noget af det bedste på marked i dag. Har I projekter som i skal have gang i, eller bare små fornyelser. Så lad os se på det.

TRYK HER FOR AT SE KATALOGER FRA UNIQA

Her kan du se noget af det vi tidligere har leveret

Tryk på logoet for at gå til Uniqa.dk